İlçeler Haber Girişi : 27 Haziran 2016 18:59

Milli Egemenlik Caddesinde iftar sofrası

Milli Egemenlik Caddesinde iftar sofrası
Merkez Aziziye Belediyesi tarafından Dadaşkent'teki Milli Egemenlik Caddesinde iftar sofrası kuruldu.
Erzurumajans-Merkez Aziziye Belediyesi tarafından Dadaşkent'teki Milli Egemenlik Caddesinde iftar sofrası kuruldu. 

İftar programına AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Programı öncesinde esnafı ziyaret eden Başkan Orhan, daha sonra iftar programına katılan vatandaşlarla yakından ilgilendi ve gönül sofrasına katılanlara teşekkür etti. İftar programında konuşan Milletvekili Ilıcalı, bin 500'ü aşkın kişinin bir arada toplanarak, bir sofrayı paylaşmasının takdirlik bir hizmet olduğunu belirtti. Aziziye Kaymakamı Zafer Öz de "Erzurum'un en güzel caddelerinden birinde kurulan bu gönül sofrası etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta belediye başkanımız olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı bir huzur ayı olduğuna işaret etti. Ramazanın bolluk, bereket ve paylaşmak olduğuna dikkati çeken Muhammed Cevdet Orhan, "Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla, sizlerin vermiş olduğu güç ve enerjiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim dönemi verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Bu manevi değeri yüksek ayda aldığımız şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. İnşallah güçlü iktidarımız bu terör belasının ülkemizin ve milletimizin başından def edecektir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.