Erzurum Haber Girişi : 26 Temmuz 2022 11:36

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Erzurum'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Erzurum'da
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a geldi.

ERZURUM AJANS / Sabah saatlerinde havalimanında kent protokolü tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Mahmutk Özer, ilk olarak Valililği ziyaret etti. 

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, MHP Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Vali Okay Memiş ile görüşen Bakan Özer, daha sonra 'Erzurum İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

 

 

İl ve ilçe milli eğitim müdürlerinin brifing verdiği toplantıda kentte yapılması planlanan eğitim yatırımları konuşuldu. Bakan Özer'in temasları gün boyu devam edecek ve akşam saatlerinde kentten ayrılacak. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat 27 Temmuz 2022 15:00

    Milliegitim müdürleri siyaseti ne zamanki birakir gercekten kendilerini egitim ve ögretime adarsalar,tayin atama işlerine ihtidar partisinin il başkanligina degilde liyakata biraksalar sadece milletvekiliyle ayni ilceli olduklari icin müdür ilce muduru oltulu oldugu icin milliegitim muduru olarak degilde hak ettikleri icin atansalar boyle olmaz

  • Taha Tuğlular 26 Temmuz 2022 23:11

    Yorum yapan, poyraz Palandöken arkadaş. Sizin eden böyle gözleriniz kapalı ? Ortada belgeler var. Daha bu ilk 10 nereden çıktı. Neden ezbere konuşuyorsunuz. Erzurum eğitimde hiç 10 değil, ilk yirmilere, otuzlara, kirklara bile gelemedi. Yıllardan beri ellilere demir atmış duruyor. Biraz mantıklı olun. Bir sorgulayın. Cak- karla, cek- lerle bu iş yürümüyor. Gerçekçi olun. Duygusallıkla konuşup yazıp da insanları üzerinize güldürmeyin. Olmayan şeyi oldu diye algılamayın. Bugün bu şehrin eğitim seviyesi bu. Eğer yetkililer bunu fark edip çalışıp bu seviyeyi daha yukarılara çıkarırlarsa buna eyvallah deriz . Ama halen böyle bir durum yok. Boş yere atıp savunmayın. Durup dururken teyolasmayin. Biz bu yorumu bu şehrimizi sevdiğimiz için yapıyoruz. Şehrimizin her sahada daha iyi olmasını istiyoruz. Hoşça kal.

  • Poyraz Palandöken 26 Temmuz 2022 13:06

    Erzurum eğitim de Türkiye genelinde ilk 10 içerisinde gelmiş geçmiş en iyi İl ve ilçe Mİlli eğitim müdürleri ve öğretmenleri daha da ileriye taşınacak Erzurum lider konuma gelecektir

  • Taha Tuğlular 26 Temmuz 2022 12:50

    Sayın Bakan buraya gelmişken yetkililere neden Erzurum YKS' de ,53. , LGS' de de 58. sırada diye bir sorsun. Siz ne yapıyorsunuz, niçin bu serhat şehrinin eğitimi yerlerde sürünüyor diye bir sorsun. Neden Dadaşlarin bu çocukları böyle başarısız diye bir sorup bu konuyu bir irdeledin. Yazık, yazık Erzurum' un bu çocuklarına, hem de çok yazık. Akranlarindan fersah fersah geriye düşmüşler. Bu yetkililer neden bunu görmezden geliyorlar. Neden, neden ?