Eğitim Haber Girişi : 09 Haziran 2016 17:09

Milli Eğitim Bakanı'ndan Başkan Korkut'a plaket

Milli Eğitim Bakanı'ndan Başkan Korkut'a plaket
Milli Eğitimin eski bakanlarından Nabi Avcı, Erzurum merkez Yakutiye İlçesi Ak Partili Belediye Başkanı Ali Korkut'a eğitim ve öğretime yaptığı desteklerden dolayı bir plaket gönderdi.
Erzurumajans-Milli Eğitimin eski bakanlarından Nabi Avcı, Erzurum merkez Yakutiye İlçesi Ak Partili Belediye Başkanı Ali Korkut'a eğitim ve öğretime yaptığı desteklerden dolayı bir plaket gönderdi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, görev süresi içerisinde eğitim ve öğretime verdiği destekler, yaptığı çalışmalar, eğitim camiası, veli ve öğrenciden sonra Milli Eğitim eski Bakanı Nabi Avcı da takdir etti. Eğitim-öğretim dönemleri başında binlerce öğrenciye kırtasiye ve çanta yardımları, ana okullarına eğitim materyalleri, okullara kitaplık, çok sayıda okulda başlatılan "Zeka Oyunları Sınıfları" oluşturulması çalışmaları ve okullara çeşitli yardımlarda bulunan Başkan Ali Korkut, her yıl yürütülen yaz spor okulları ile kış aylarında düzenlenen kayak kurslarıyla binlerce öğrencinin sosyal ortamlarda vakit geçirmesini sağlayarak farkındalık yarattı.

Bir önceki hükumetin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ali Korkut'un eğitim ve öğretim alanında yaptığı büyük katkılara bir teşekkür olarak büyük boy taktir ve teşekkür plaketi hazırlatarak gönderdi. Plaket, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek tarafından Başkan Ali Korkut'a verildi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alan 64'üncü hükumetin Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı'nın incelik gösterip plaket hazırlattığını belirterek, "Biz, geleceğimiz çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların daha iyi yetişmesi, geleceğe daha donanımlı hazırlanabilmelerini sağlamak, aynı zamanda sosyal ortamlarda gelişimlerine katkı için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Bakanımızın bizi taktir etmesi ayrı bir mutluluk" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.