Erzurum Haber Girişi : 08 Mart 2018 17:57

Milli Eğitim Müdürü Yıldız karanfil dağıttı

Milli Eğitim Müdürü Yıldız karanfil dağıttı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda görev yapan bayan personeller için sürpriz bir kutlama etkinliği düzenlendi.
Erzurumajans-İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda görev yapan bayan personeller için sürpriz bir kutlama etkinliği düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, düzenlenen kutlama etkinliğinde bayan çalışanlarına karanfil verdi. Müdür Yıldız; "Türkiye ve dünyanın birçok yerinde coşkuyla kutlanan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü bizler de bayan personelimizle kutlamak istedik. Bayan çalışanlarımızın mutlu olduklarını görmek, bizleri de hayli sevindirdi. Müdürlüğümüzde görev yapan bayan personelimizin yanı sıra tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutluyorum." dedi.

Bayan çalışanlar ise İl Müdürü Yıldız’a “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bu nazik davranışından dolayı teşekkür ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.