Spor Haber Girişi : 20 Eylül 2012 00:03

Milli takım antrenörü tutuklandı

Milli takım antrenörü tutuklandı
Antalya'da eski milli atlet ve antrenör, 17 yaşındaki kız öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
Erzurum Ajans-İddiaya göre, Antalya'daki bazı sporcu ve spor camiasından insanlar, eski milli atlet, antrenör ve beden eğitimi öğretmenliği yapan N.Y.'nin, 3 yıldır atlet olan bir öğrencisi 17 yaşındaki M.Ş'ye tehditle tecavüz ettiği şikayetinde bulundu. Şikayetler üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili eski milli atlet N.Y'yi gözaltına aldı.

Beden eğitimi öğretmenliği yaptığı okulda gözaltına alınmak istenen, ancak okulda bulunamayan öğretmene telefonla ulaşan Ahlak Bürosu ekipleri, ifadesi olduğunu söyleyerek şubeye davet etti. Kendisi gibi beden eğitimi öğretmeni olan eşi S.Y. ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen N.Y., burada gözaltına alındı. N.Y. ifadesinde kendisine komplo kurulduğunu söyleyerek, küçük kızı hiç il dışı gezisine götürmediğini anlattı. Suçlamaları kabul etmeyen N.Y., 'küçük yaşta çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan N.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atletizm sporcusu M.Ş. ise ifadesinde: "Antrenörümüz N.Y. ile 14 yaşındayken tanıştım. Bir seferinde iğneyapma bahanesiyle tecavüz etti. Bu olayı kimseye anlatmamam konusunda beni tehdit etti. Ardından birkaç ay benden uzak durdu. Ancak il dışına spor müsabakalarına giderken o da vardı. Burada otel odasında yine bana tecavüz etti. Bu olaylar sürüp gidiyordu. Bir gün okulda çalışıyorduk. Beni odasına götürüp burada ilişkiye girdi. Yakın bir arkadaşıma dayanamayıp olanları anlattım. O da herkese söylemiş. Ben bu olayın duyulmasını istemiyordum çok utanıyorum" diye ifadesini verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.