Bölge Haber Girişi : 04 Şubat 2011 00:45

Milli takımın ilk golünü atan Elenli!..

Milli takımın ilk golünü atan Elenli!..
25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Erkekler Buz Hokeyi'nde Türk Milli Takımı'nın ilk golünü atan takım kaptanı Emre Elenli, "Golü attığım an çok güzeldi" dedi.

Erzurum Ajans-25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Erkekler Buz Hokeyi'nde Türk Milli Takımı'nın ilk golünü atan takım kaptanı Emre Elenli, "Golü attığım an çok güzeldi" dedi.

Erzurum'da devam eden 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın sekizinci gününde 3 binlik Arena'da karşılaşan Slovenya - Türkiye Erkek Buz Hokeyi Milli Takımları maçında, Türk takımının Oyunlar'daki ilk golünü atan takım kaptanı Emre Elenli, o anı anlattı. Arkadaşının pasıyla buluşunca topu doğruca kaleye gönderdiğini anlatan Elenli, "Çok güzel bir andı. Topun kaleye girdiğini ben de bilmiyordum. Birkaç saniye sonra gol olduğunu farkettim. Biz dört ayda geçmiş yılların açığını kapatmaya çalışıyoruz.

Bu turnuva çok büyük bir tecrübe. Türkiye buz hokeyinde, gelecekte çok iyi yerlere gelecek" diye konuştu.

Kış Oyunları'ndaki ilk golün sevindirici olmasına karşın büyütülecek bir şey olmadığını belirten Türkiye Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı Antrenörü Tarık Göçmen, "İyi bir mücadele oldu. Üst düzey oynayan Slovenya'ya karşı iyi oynadık ama daha iyi oynayabilir, birkaç gol daha bulabilirdik. Genel olarak mücadelemiz iyi. Sevindirici gelişmeler var. Bu kadar fark olmamalıydı" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.