Erzurum Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 23:00

Miniklere Trafik dersi

Miniklere Trafik dersi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerince okullarda, kreşlerde öğrencilere trafik kurallarını anlatıyor.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerince okullarda, kreşlerde öğrencilere trafik kurallarını anlatıyor.

Trafik Haftası nedeniyle Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik şube elemanları şehrin çeşitli noktalarında bulunan okullarda, kreşlerde öğrencilere trafik kaide ve kurallarını anlatıyor.

Özel Sevgi anaokulu ve kreşine de giden ekipler burada bulunan miniklere uygulamalı olarak trafik dersi verdiler.

Miniklerin dikkatini çekmek için işe önce telsizle konuşturarak başlayan ekipler, daha sonra yaya geçitinden nasıl geçilir, trafik ışıklarını, araçta çocuklar hangi koltuklarda oturabilir ve hatta hız yapan sürücüleri uyarma gibi konuları anlattılar.

ÇALIŞMA TAKTİRLE KARŞILANIYOR

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür etkinlikleri vatandaş ve veliler tarafından taktirle karşılanıyor.

Vatandaşlar, minik yaşta bulunan çocuklara bu tür eğitimlerin verilmesinin çocukların trafik konusunda bilinçlenmelerini sağlayacağına dikkat çektiler.

Bu tür uygulamaların daha fazla yaygın halde devam etmesini de yetkililerden istediler.

Özel Sevgi Anaokulu ve Kreşin kurucu Müdürü Naci Korucu bu ve buna benzer etkinliklerin okulumuzda yapılması konusunda kendilerinin de istekli olduklarını, Trafik konulu dersi veren ekiplere, Trafik Şube Müdürüne ve Erzurum Emniyet Müdürüne teşekkür ettiklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.