Ekonomi Düzenleme Tarihi : 16 Kasım 2020 16:55 Haber Girişi : 16 Kasım 2020 17:09

Morgan Stanley'den dolar tavsiyesi

Morgan Stanley'den dolar tavsiyesi
Uluslararası yatırım bankası Morgan Stanley stratejistleri, yatırımcılara dolarda satış yapmayı ve hisse senetleri ile şirket tahvillerinin portföydeki ağırlıklarını artırmalarını önerdiler.
Morgan Stanley'den dolar tavsiyesi

Erzurumajans-Bloomberg News'ta yer alan habere göre Morgan Stanley stratejistleri V-şeklinde bir ekonomik toparlanma bekliyorlar ve COVID-19 aşısı konusunda daha fazla netleşme yaşanmasının, politika desteğinin devam etmesinin gelecek yıl için hisse senetleri ve borçlanma kağıtlarına yönelik daha olumlu bir ortam sunduklarını düşünüyorlar.

 

Morgan Stanley raporunda, "Cari global toparlanma sürdürülebilir, senkronize ve politika tarafından destekleniyor. Toparlanmaya güvenin" ifadelerine yer verilirken, COVID-19'da beklenenden kötü bir kış dalgasının yaşanmakta olması ve uzun vadede kemer sıkmaya geri dönülmesi riskini nedeniyle pürüzsüz bir toparlanma beklenmemesi gerektiği de vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.