Spor Haber Girişi : 13 Kasım 2014 15:52

Motta Brezilya'ya seks partisi verdi

Motta Brezilya'ya seks partisi verdi
Milli takımımızı 4-0 yenen Brezilya Milli Takımı futbolcularının, karşılaşmadan sonra Beşiktaşlı Motta'nın davetlisi olarak bir gece kulübünde eğlendiği ileri sürüldü.
Erzurumajans-Milli takımımızı 4-0 yenen Brezilya Milli Takımı futbolcularının, karşılaşmadan sonra Beşiktaşlı Motta'nın davetlisi olarak bir gece kulübünde eğlendiği ileri sürüldü.

Kulübü kapatan Brezilyalılar için 45 kadın getirildiği ve futbolcuların geceyi bu kadınlarla geçirdiği de iddia edildi.

Türkiye'yi 4-0 yenen Brezilya Milli Takımı'na maç sonrası Beşiktaşlı Mottta'nın resmen alem verdiği iddia edildi.

RAMON MOTTA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE VAKIFBANKLI KADIN VOLEYBOLCULARLA EĞLENMİŞTİ

Radyospor'un haberine göre Kadıköy'deki Türkiye-Brezilya maçından sonra Beşiktaşlı Motta, Brezilya Milli Takımı futbolcularını ve bazı antrenörleri İstanbul'un ünlü gece kulübü Bedroom'a götürdü.

Gece kulübünün Sambacılar için kapatıldığı ve futbolculara tam 45 kızın götürüldüğü ifade edildi.



Gece boyunca gece kulübünde 45 kızla birlikte eğlenen Brezilyalı oyuncuların daha sonra hep birlikte Kadıköy Moda'daki ünlü bir otele gittikleri bildirildi. Oyuncuların saat 15.00'e kadar kadınlarla birlikte kaldığı da kaydedildi.

GÖKHAN TÖRE'NİN VURULDUĞU MEKAN

Motta'nın Brezilyalıları eğlenmeye götürdüğü İstanbul Esentepe'deki Bedroom adlı mekan, daha önce de Gökhan Töre'nin sırtına isabet eden kurşun olayı ile gündeme gelmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.