Türkiye Haber Girişi : 14 Haziran 2020 23:45

MSB: Pençe-Kartal Operasyonu başladı

MSB: Pençe-Kartal Operasyonu başladı
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kartal Operasyonu başladığını bildirdi.
Erzurumajans-Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor” denildi.

Millî Savunma Bakanlığı: "Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor."

İbrahim Kalın: “Ülkemizin güvenliği için operasyon başladı”

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için ‘Pençe Kartal' operasyonu başladı” dedi. Sözcü Kalın, Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için ‘Pençe Kartal' Operasyonu başladı.

Nerede olursa olsun ülkemizin güvenliğini tehdit eden terör yuvalarını kurutacağız. Terörizm ve destekçileri mutlaka kaybedecek. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” ifadelerine yer verdi.

AK Parti MKYK ve MYK Üyesi sözcü Ömer Çelik:

“Pençe-Kartal Operasyonu başladı” paylaşımını yaptı. Sözcü Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kartal Operasyonu başladı. İnsanımıza, insanlığa ve ülkemize düşmanlık eden terörle mücadelemiz kesintisiz sürüyor” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.