Erzurum Haber Girişi : 13 Ocak 2023 15:48

Müdür Yardımcısı nöbetçi öğretmenin eşi tarafından darp edildi

Müdür Yardımcısı nöbetçi öğretmenin eşi tarafından darp edildi
Erzurum'un Palandöken ilçesi Sebahattin Solakoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı, okulda görevli öğretmenin akademisyen eşi tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Okul Müdür Yardımcısı Sadrettin Karaca ders arasında nöbetçi olan öğretmen F. I.’yı ikaz ederek sorumluluk alanında bulunmasını istedi.  

 

 

Bu durumdan rahatsız olan öğretmen, müdür yardımcısının kendisini öğrencilerin yanında rencide ettiğini öne sürerek konuyu eşi M.I.’ya anlattı. Akademisyen olduğu belirtilen eş arkadaşlarıyla birlikte okul önüne gelerek mesai sonrası evine giden Müdür Yardımcısı Sadrettin Karaca’yı darp etti. Yüzünden ve burnundan aldığı darbelerle yaralanan müdür yardımcısı şahıslardan şikayetçi oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlatılırken, sendika yöneticileri eğitimcilere yönelik şiddete tepki açıklaması yaptı. İHA 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Teyo 17 Ocak 2023 13:56

    o da karşılık verseymiş.

  • Tekin gür 15 Ocak 2023 23:39

    Rektörlük dava açması lazım böyle bir akademisyenin üniversitede yeri yok. Eğitimciye kalkan eli kırılsın. Elin kurusun inşallah

  • Hadi 14 Ocak 2023 21:01

    Akademisyenmiş

  • Mahir Yiğit 14 Ocak 2023 14:41

    Akademisyen değil sanki sokak kabadayısı. Böyle eğitimci olurmu.Müdür yardımcısını darp eden bu akademisyen hangi üniversite de görev yapıyor ise acilen görevden uzaklaştırılması gerekir. Yazıklar olsun, insanlara iyi yönde örnek olacakları yerde kötü örnek olan bu kişinin üniversite de öğretim üyeliği yapması çok tehlikelidir.

  • Okul 14 Ocak 2023 12:53

    Özel egitimci ama kendisinin egitilmeye ihtiyaci var.