Türkiye Haber Girişi : 18 Şubat 2019 13:15

Muğla Milas'ta maden ocağında göçük!

Muğla Milas'ta maden ocağında göçük!
Muğla’nın Milas ilçesindeki bir açık maden ocağında meydana gelen göçükte 3 kişinin göçük altında olduğu açıklandı. Göçük altında kalan 3 kişiden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı. Kalan bir kişiyi ise kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Erzurumajans-Edinilen bilgiye göre, Milas ilçesi Sarıkısık Dağı'ndaki açık alanda (kaltun-kuvars) maden çıkaran özel bir firmaya ait taş ocağında madende çalışan bir kamyonun üzerine büyük kaya parçaları düştü. Kaya parçalarının altında kaldığı tahmin edilen üç kişiden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Sarıkısık Dağı'ndaki maden ocağında meydana gelen göçükte kayaların altında kalan çalışanlara ulaşmak için çalışma başlatıldı.Kalan bir kişiyi ise kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Olayın saat 10.45 sıralarında Milas Sarıkaya Mahallesi Yumrutaş mevkiinde bulunan özel bir firmaya ait olduğu belirtildi.

Göçük altında kalan işçilerin isimleri belirlendi

Muğla'nın Milas ilçesi Sarıkısık Dağı'ndaki maden ocağında meydana gelen göçükte, kayaların altında kalan işçilerin isimleri belirlendi.

Muğla'nın Milas ilçesi ile Aydın'ın Karpuzlu ilçesi sınırında yer alan ve merkeze oldukça uzak ve ulaşımın güç olduğu bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri ulaştı. Göçük altında Servet Çapacıoğlu, Şükrü Otlak ve soyismi henüz tespit edilemeyen Engin isimli işçilerin olduğu belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.