Erzurum Düzenleme Tarihi : 01 Haziran 2024 15:00 Haber Girişi : 01 Haziran 2024 12:48

Muhalefetten ses çıkaran tek parti oldular

Muhalefetten ses çıkaran tek parti oldular
Zafer Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Palandöken Belediyesi'nin iki yıl önce hizmete açtığı Mutlu Bahçe'nin SGK tarafından ihaleyle satışa çıkarılmasına tepki gösterdi. İl Başkanı Abdülhamit Uzun, "Bu bahçenin betonlaşmasına asla izin vermeyiz" dedi.
Muhalefetten ses çıkaran tek parti oldular

BORCA MAHSUBEN VERDİKLERİ ARAZİ ÜZERİNE PARK YAPTILAR

 

Palandöken Belediyesi, ilçedeki bazı arazileri borçlarına karşılık Sosyal Güvenlik Kurumu’na verdi. Bu arazilerden biri de Osmangazi mahallesindeki 4459 ada, 2 parselde yer alan ve imarda ‘konut alanı’ olarak görülen alan oldu. Arazinin SGK’ya devredilmesinden sonra vatandaşlardan gelen talebi yerine getiren Palandöken Belediyesi, 5 bin 86 metrekarelik alana park yaptı. Mutlu Bahçe adı verilen park, 22 Ekim 2022’de protokol üyelerinin de katıldığı bir törenle açıldı.

 

TAHMİNİ SATIŞ BEDELİ 29 MİLYON 250 BİN LİRA

 

Aynı zamanda olası bir deprem sonrası toplanma alanı olarak belirlenin park, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ihaleyle satışa çıkarıldı. 10 Haziran’da yapılacak ihale için parka asılan pankartta arazinin detaylı bilgilerine yer verilirken, tahmini satış bedeli 29 milyon 250 bin lira olarak yazıldı.

TEPKİ ZAFER PARTİSİ’NDEN GELDİ

 

Mutlu Bahçe’nin girişine asılan pankartla alanın satılacağı ortaya çıkarken, ilk tepki Zafer Partisi Erzurum İl Başkanlığı’ndan geldi. Vatandaşlarla birlikte parkta basın açıklaması yapan İl Başkanı Abdülhamit Uzun, “Erzurum’da sadece seçim dönemi sahaya çıkan siyasiler bugün nerede?” diye sordu.

VİNÇ KALDIRMIŞTI!

 

Uzun şöyle devam etti. “İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Canan Uçar hanımefendi Kuğulu Park’ta vinç kaldırmıştı. Bugün neden burada hiçbir siyasi yok. Seçim öncesi Kuğulu Park’ta şov yapan siyasiler bugün Mutlu Bahçe’yi neden gündeme getirmiyor? Parkın açıldığı gün birçok vekil protokol üyeleri burada bulunuyor gelin görün ki, bugün bu parkın yıkılması söz konusu. Erzurum Milletvekilleri nerede? Bir vatandaş olarak sesleniyorum sadece seçim dönemimi aklınıza geliyoruz? İlla seçim dönemi mi olması lazım? Teşkilatım ve vatandaşlarımız burada olduğu sürece buraya iş makinalarını sokmayacağız.  Mutlu Bahçe’nin betonlaşmasına en gel olacağız.” HABER MERKEZİ – TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Haziran 2024 16:59

    Canan hanım vinçler le asti belediyenin borç durumunu ne oldu? Parkida satsinlar her seyi satsinlar bu şehir bunların yaptığı herseyi kabul etti kardeş sen neyin hesabini yapıyorsun. Betonlasmaya izin vermeyecekmis. Seni kim takar kardeş.