Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

MÜSİAD Hain saldırıyı lanetledi

MÜSİAD Hain saldırıyı lanetledi
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, “Hakkari’deki terör saldırısı, milletimizi derinden üzmüştür. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
Erzurum Ajans-MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, “Hakkari’deki terör saldırısı, milletimizi derinden üzmüştür. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Güvenli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Dün gece Çukurca’da güvenlik birimlerimize yapılan hain terör saldırıları neticesinde vatan evlatlarımızın şehit olması hepimizi derinden üzmüştür. Bu ve benzeri eylemler, hiçbir zaman terör örgütünün amacına ulaşmasını sağlamayacağı gibi, aksine Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın birliğini ve dayanışmasını daha da çok artıracaktır. Bu vesileyle, ülkemizin birliği ve dirliği için çok genç yaşta şehit olan vatan evlatlarımızın tümüne Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Asker sivil, genç yaşlı, kadın erkek, erişkin çocuk ayırt etmeden nefretle yapılan bu insanlık dışı terör eylemlerini telin ediyoruz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.