Siyaset Haber Girişi : 07 Kasım 2015 16:56

Mustafa Ilıcalı'dan teşekkür pastası

Mustafa Ilıcalı'dan teşekkür pastası
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım seçim sürecinde çalışan parti gönüllüleri ve kadın kolları için teşekkür pastası kesti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım seçim sürecinde çalışan parti gönüllüleri ve kadın kolları için teşekkür pastası kesti. 

1 Kasım erken seçimlerinde AK Parti'den Erzurum Milletvekili seçilen Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını yürüten kadın kolları üyeleri ve gönüllü partililer için teşekkür pastası kesti. AK Parti altıncı sıra Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, Eczalık Fakültesi Dekanı Yücel Kadıoğlu ve partililerle birlikte Başbakan Ahmet Davuoğlu'nun fotoğrafının basıldığı teşekkür pastasını kesen Ilıcalı, "Seçim süresince gece gündüz demeden bizlerle birlikte çalışmalarını yürüten tüm arkadaşlarıma minnet borçluyum. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.