Siyaset Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2020 13:35 Haber Girişi : 26 Ekim 2020 13:37

Naci Cinisli: Şeker Fabrikasını Uyarıyorum!

Naci Cinisli: Şeker Fabrikasını Uyarıyorum!
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum Şeker Fabrikasının pancar üreticisini mağdur ettiğini ileri sürdü. Cinisli, ''Kar yağdıktan sonra o pancar hiç bir işe yaramaz'' dedi.

Erzurumajans-Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, pancar üreticilerinin sorunlarını gündeme getirdi.

 

Bu konuda yoğun şikayetler aldığını dile getiren Cinisli, “Bu benim bir Erzurum Milletvekili olarak boynumun borcudur. İçinde medikal sektörüne çok kaliteli alkol üretimi de yapan ve hiçe sayılarak yok pahasına satılan Erzurum Şeker Fabrikası, pancar üreticimizi mağdur etti ve onları üzüyor. Köprüköy, Pasinler, Aşkale’deki pancar üreticisi şu an da Erzurum Şeker Fabrikası’ndan gelecek cevabı merakla bekliyorlar. 2 bin metreden Anadolu’ya bakan Erzurum’da kar ha yağdı, ha yağacak. O kar yağdıktan sonra o pancarlar hiç de bir işe yaramaz çürür gider. Buradan Erzurum Şeker Fabrikasını uyarıyorum ve kendilerinden bu üreticilerimizi mağdur etmemeleri için ricada bulunuyorum” dedi. Erzurum Ajans

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Ömerogullari 27 Ekim 2020 10:04

    Erzurum,Ilıca Kandilli arasında ,pancar yığınları 2 haftayı aşkın süredir tarlada bekliyor.buna bir sebep bulamamıştım .Güneş altında kalan pancar değerini kaybettiği gibi firede veriyor.Şimdi anladımki ,Fabrikanın zamanında almamasindan kaynaklanıyor.Bu vatandaşlar acaba bu olumsuzluk karşısında seneye parcar ekerlermi .