İlçeler Haber Girişi : 01 Ekim 2015 13:15

Narman'da ilköğretim haftası kutlaması

Narman'da ilköğretim haftası kutlaması
Erzurum'un Narman İlçesi'nde İlköğretim haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce bir dizi etkinlik düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum'un Narman İlçesi'nde İlköğretim haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlikler çerçevesinde ilk olarak İlçe Kaymakamı Murat Eren'i ziyaret eden Narman İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yavuz, Okul Müdürü Yener Kütükçü ve Öğretmenlerden Ayşe Köroğlu 1. Sınıf öğrencileriyle Kaymakam Eren'e çiçek takdim ettiler. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Eren, çocuklara okullarında sorun olup olmadığını sorarak onlarla sohbet etti.

Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden 18 Mart Orta Okulu Öğrencileri Polis Memurlarına çiçek takdim ettiler. Yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Amiri Hamza Balkan'ı da ziyaret eden örenciler İlçe Emniyet Amirliği bürolarını gezerek bilgi aldılar.

Geçtiğimiz günlerde Şehit olan ilçe halkından Batıkan Avcı'nın ailesini de unutmayan Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri Şehit Batıkan Avcı'nın ailesini ziyaret ettiler. Okunan duanın ardından Batıkan Avcı'nın babasıyla sohbet eden çocuklar, "Bizde senin çocuklarınız. O bizim abimizdi bu vatan için canını seve seve feda etti" dediler

Şehit Babası Köksal Avcı ise "Terörün çözümü ve bitirilmesi konusunda siz değerli Öğretmenlerimize çok büyük işler düşüyor insanların eğitimi çok önemli"dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yavuz ise etkinliklerin çeşitli törenlerle devam edeceğini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.