Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2011 14:41

Nazmi Şahin Türkiye şampiyonu!..

Nazmi Şahin Türkiye şampiyonu!..
Erzurum'da gerçekleştirilen Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin güreşçisi Nazmi Şahin 100 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da gerçekleştirilen Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin güreşçisi Nazmi Şahin 100 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi spor salonunda düzenlenen şampiyonanın yarı final ve final maçlarında sporcular dereceye girmek için mücadele etti. 10 sıklette toplam 700 sporcunun katıldığı şampiyonada 100 kilogramda güreşen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Nazmi Şahin tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarısı ile Milli Takım'a seçilen Şahin, daha önce 4 kez Türkiye Şampiyonu olmuştu. 5. kez şampiyon olan Şahin, 8-14 Ağustosta Polonya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası ve 24-28 Ağustos'ta Macaristan'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Başarısında hocalarının ve ailesinin büyük payı olduğunu söyleyen Nazmi Şahin, “Bu 5. Türkiye Şampiyonu oluşum. Şampiyona öncesinde iyi hazırlandım. Hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda başarı elde etmek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.