Eğitim Haber Girişi : 28 Ekim 2015 21:30

Nenehatun Kız Anadolu Lisesi'nde tablet dağıtımı yapıldı

Nenehatun Kız Anadolu Lisesi'nde tablet dağıtımı yapıldı
Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi kapsamında Erzurum Yakutiye Nenehatun Kız Anadolu Lisesi'nde tablet dağıtımı yapıldı.
Erzurumajans-Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi kapsamında Erzurum Yakutiye Nenehatun Kız Anadolu Lisesi'nde tablet dağıtımı yapıldı.
 
Milli Eğitim Bakanlığı'nca akıllı tahta bulunan Okullarda Fatih Projesi kapsamında Erzurum Yakutiye Nenehatun Kız Anadolu Lisesi'nde 337 öğrenci ve 8 öğretmene toplam 345 tablet dağıtımı yapıldı. Dağıtıma Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet Helvacı, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek katıldı.

Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet Helvacı, "Bilindiği gibi akıllı tabletlerin bir özelliği var. Dağıtılacak okullarda mutlak surette akıllı tahtalar olmalı ki bu akıllı tabletler öğrencilere verildiği zaman işe yarasın. Aksi takdirde verilen tabletler işe yaramaz. Tabletlerin bir özelliği var o da şu öğretmenler mutlak hazırlık yapmalı ki dersi işlesin. Aksi takdirde öğretmen eğitimine devam edemez. " dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.