Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Temmuz 2013 17:23

Nişan yüzüklerini hastanede taktılar

Nişan yüzüklerini hastanede taktılar
Erzurumlu genç çift nişan yüzükleri takılacağı gün ani rahatsızlanan baba Ercan Aksoy için yüzük takma törenini iptal ederek, baba Aksoy'un tedavisine koştular.
Erzurumjans-Erzurumlu genç çift nişan yüzükleri takılacağı gün ani rahatsızlanan baba Ercan Aksoy için yüzük takma törenini iptal ederek, baba Aksoy'un tedavisine koştular.

By-pass ameliyatı olan Aksoy, servise çıktıktan sonra genç çiftin nişan yüzükleri ameliyat yapan doktorlar tarafından hastanede takıldı.

Selin Aksoy (24) ve Erşan Sürgün (26) çifti en mutlu günlerine hazırlanırken, nişan yüzükleri takılacağı gün kız babası Ercan Aksoy(48) aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp rahatsızlığı teşhisi konan Aksoy'a acil olarak Erzurum Şifa Hastenesi'nde anjio yapıldı. Aksoy'a anjio yapan Doç. Dr. Fuat Gündoğdu damarların açılmaması üzerine acilen hastasını By- pass ameliyatı için Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Volkan Yurtman'a havale etti. Başarılı bir kalp ameliyatından sonra yoğun bakımdan çıkan Aksoy'un sağlık durumu normale döndü.

Sağlık durumundan dolayı çocuklarının mutlu gününü ertelemelerine üzülen baba Aksoy, "Çocuklarımın sağlık her şeyden önemli diyerek nişanlarını bırakıp benimle ilgilenmeleri beni çok mutlu etmiştir. Kendilerini kutluyor ve onlarla gurur duyuyorum."dedi.

Selin ve Erşan çifti de "Babamızın ani rahatsızlığı bizleri çok üzdü. Babamız hasta iken biz nişan yapamazdık. Elde olmayan nedenlerden dolayı yüzük takmayı sonraya bıraktık. Hamdolsun babamız ciddi bir ameliyat geçirdi. Her iki doktorumuza da gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Babamızın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Bizde kendisine moral olsun diye nişan yüzüklerimizi hastanede takma kararı aldık. Böylece sağlığın her şeyden önemli olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Şu anda çifte mutluluk yaşıyoruz." şeklinde duygularını ifade ettiler.

Selin Aksoy'un nişan yüzüğünü Kardiyoloji Doç.Dr.Fuat Gündoğdu, erkek Erşan Sürgün'ün yüzüğünü ise Kalp ve Damar Cerrahı Opr. Dr. Volkan Yurtman taktı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.