Bölge Haber Girişi : 18 Kasım 2013 14:04

Nişanlı çift son yolculuklarına uğurlandı

Nişanlı çift son yolculuklarına uğurlandı
Erzincan'da dün akşam saatlerinde otomobilin TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden nişanlı çift, son yolculuklarına da birlikte uğurlandı.
Erzurumajans-Erzincan'da dün akşam saatlerinde otomobilin TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden nişanlı çift, son yolculuklarına da birlikte uğurlandı. Nişanlı çiftin cenazesine yüzlerce vatandaş katıldı.

Yaklaşık 6 ay önce nişanlanan Ersin Coşgun(31) ile Esra Gerek(25) çiftinin içerisinde bulunduğu otomobil, Erzincan - Erzurum Karayolu'nun 13. Kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı istikametten gelen TIR'la çarpıştı. Kazada Esra Gerek olay yerinde hayatını kaybederken, nişanlısı Ersin Coşgun ise kaldırıldığı hastane de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 ay sonra düğün yapacakları öğrenilen çiftin, düğün alışverişi için Erzurum'a gittiği öğrenilirken, yaşanan acı olay nişanlı çiftin yakınlarını yasa boğdu.

Nişanlı Çift için Terzibaba Cami'nde cenaze namazı kılındı. Çiftin yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ın da katıldığı cenaze namazının ardından, sevenleri tarafından omuzlara alınan tabutlar gözyaşları arasında cenaze aracına taşındı. Ersin Coşgun ile Esra Gerek çiftinin cenazesi, dualar eşliğinde Terzibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.