Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Aralık 2013 15:11

Nurullah Akçayır coşturdu

Nurullah Akçayır coşturdu
''Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek'' isimli projenin son etkinliği olan veda programı Nurullah Akçayır konseri ile son buldu.
Erzurumajans-Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans Ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen yaklaşık 4 aydır yürütülen ''Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek'' isimli projenin son etkinliği olan veda programı Nurullah Akçayır konseri ile son buldu. 

Yaklaşık 4 ay önce Katre-i Umman Gençlik Grubu tarafından başlatılan ''Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek'' projesi bir çok etkinliği başarı ile tamamlarken projenin veda programı olarak TRT Ses Sanatçısı Nurullah Akçayır konseri ile son buldu.


Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, TRT Erzurum Müdürü Salih Lütfi Şengül, proje sorumluları ve çok sayıda davetli katıldı. Sevilen sanatçı Nurullah Akçayır birbirinden güzel türküleriyle konsere katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı. Konserin sonunda Proje Koordinatörü Aslıhan Yetim, Yakutiye Belediye Başkanı Y. Mimar Ali Korkut'a tüm proje ekibi üyelerine ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.