Magazin Haber Girişi : 06 Şubat 2014 13:03

Nurullah Akçayır sevgi çemberinde

Nurullah Akçayır sevgi çemberinde
Erzurum'un yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçılardan biri olan Türk Halk Müziği ve Saz Sanatçısı Nurullah Akçayır, programında Yakutiye Gençlik Merkezi'ndeki etkinliklere katılan gençlerin sevgi seliyle karşılandı.
Erzurumajans-Erzurum'un yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçılardan biri olan Türk Halk Müziği ve Saz Sanatçısı Nurullah Akçayır, programında Yakutiye Gençlik Merkezi'ndeki etkinliklere katılan gençlerin sevgi seliyle karşılandı.

TRT Erzurum Televizyonu Aşık Reyhani Stüdyosu'ndan her hafta perşembe günleri Türkiye'nin en çok izlenen müzik kanalı TRT Müzik'te saat 15.00'te canlı olarak yayınlanan ve ilgiyle izlenen, Radyo Günleri / Erzurum Programı, gençlik merkezi üyeleri ve dar gelirli öğrencilerin akınına uğradı. Erzurum'un sevilen sanatçılarından biri olan Nurullah Akçayır'ın sunduğu ve yönettiği programa katılan Yakutiye Gençlik Merkezi Üyeleri ve gençlik merkezindeki faaliyetlere katılan dar gelirli öğrenciler, ilk kez stüdyoda canlı olarak müzik programını izleyip, canlı yayında ekranlara gelirken, ünlü sanatçı Nurullah Akçayır'a da büyük ilgi gösterdi. Nurullah Akçayır'ı sevgi çemberine alan minik ve genç öğrenciler, kendisine hayranlıklarını dile getirdi. Sömestri tatilinde çeşitli aktivitelere katılan dezavatajlı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Akçayır, gençlik liderlerine ve öğrencilere yakın bir ilgi gösterdi. Dezavantajlı gençleri programında ağırlamaktan büyük keyif aldığını belirten ünlü sanatçı Nurullah Akçayır, gençlere tecrübelerini aktarırken, onların çok çalışarak Türkiye'ye yararlı birer birey olmalarını istedi. Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Özdil de, Erzurumlu sanatçı Nurullah Akçayır'a gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. Özdil, alçak gönüllü sanatçının bu hareketini takdirle karşıladıklarını belirterek, radyo günlerine konuk olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.