Magazin Haber Girişi : 21 Ocak 2012 15:43

Nurullah Akçayır yeni albümünü tanıttı

Nurullah Akçayır yeni albümünü tanıttı
Erzurumlu ses sanatçısı Nurullah Akçayır yeni albümünün tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi.
Erzurum Ajans-Erzurumlu ses sanatçısı Nurullah Akçayır yeni albümünün tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi. “Bir Şehir Var Yaylada” isimli albümünün tanıtımını yapan Akçayır, Kış Oyunları Festivalinde 5 bin adet albümünü ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtacağını belirtti.

Yeni albümünün tanıtımı için basın mensupları ile bir araya gelen ses sanatçısı Nurullah Akçayır çaldığı saz eşliğinde yeni albümünün tanıtımını yaptı. Sanat hayatının 30’uncu yılını yeni çıkardığı “Bir Şehir Var Yaylada” isimli albümü ile kutlayan Akçayır “Nasipse mensubu olmanın gururunu taşıdığım, bu coğrafyaya, yani memleketim Erzurum’a ahde vefa olarak adlandırdığım “Bir Şehir Var Yaylada” isimli albüm birkaç gün içinde sevenlerimle buluşacak” diye konuştu.

Erzurumlu İş adamı Ahmet Karadayı’nın sponsorluğunda çıkardığı albümünde Erzurum’u kendi sesi ile en iyi şekilde tanıtmaya çalıştığını belirten Akçayır “İstedim ki yeni gelen kuşak Erzurum türkülerini benimsesin, taşısın, paylaşsın ve onlarla kalıcı olsun, onlarla sonraki kuşaklara aktarılsın” diye konuştu.

26-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Kış Oyunları Festivalinde de sahne alacağını ifade eden Akçayır ayrıca bu organizasyonda vatandaşlara ücretsiz olarak 5 bin adet yeni piyasaya sürülecek olan albümünü hediye edeceğini ifade etti.
A
kçayır tanıtımının ardından sazı eline alarak yeni çıkardığı albümünden parçalar seslendirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.