Spor Haber Girişi : 25 Ekim 2017 14:50

Nurullah Pala B.B. Erzurumspor'da yaşanan son gelişmeleri yazdı...

Nurullah Pala B.B. Erzurumspor'da yaşanan son gelişmeleri yazdı...
Yaşlı ve orta kuşağın tanıdığı bir dizi vardı adı 'Dallas'? Entrikaların döndüğü televizyon dizilerinden biriydi. Bugünlerde BB Erzurumspor'da yaşananlar 'Dallas' dizisinden geri kalmıyor.
Erzurumajans-Yaşlı ve orta kuşağın tanıdığı bir dizi vardı  adı 'Dallas'? Entrikaların döndüğü televizyon dizilerinden biriydi. Bugünlerde BB Erzurumspor'da yaşananlar 'Dallas' dizisinden geri kalmıyor. Takımın başında bir teknik adam varken, önce Ergün Penbe ile geçtiğimiz haftada Ömer Erdoğan ile görüşüldüğü iddialarına taraftarlar 'Dallas' yorumunu yaptı.

BB Erzurumspor'da gün geçmiyor ki, bir entrika yaşanmasın. Dilaver Yılmaz yönetiminin adeta kafasını kum torbasına soktuğu kulüpte özellikle teknik direktör koltuğu için her gün farklı bir yorumun yapılması ve dedikodunun dolaşması taraftarları isyanın eşiğine getirdi.

Yönetimin takımın başında teknik direktör bulunmasına karşın, farklı isimler ile dirsek temasında olmasına ateş püsküren taraftarlar, kulüpte yaşanan gelişmelere 'Dallas' benzetmesi yaptı.

Mavi-beyazlı taraftarlar, özellikle Türk televizyonlarında TRT'nin siyah-beyaz yayın yaptığı dönemlerde yayınlanan meşhur Dallas dizisinde yaşanan entrikaların bugün BB Erzurumspor'da yaşandığını ileri sürdüler.

1978-1991 yılları arasında yayımlanan Dallas dizisinde dönen olaylar ve entrikalar günlerce konuşulurdu.

Önce Ergün Penbe

Ligin ilk yedi haftasını passolig sisteminin olmamasına rağmen deplasmanlarda oynayan ve altı puan toplayan BB Erzurumspor, ilk kez bu sezon kendi taraftarının huzuruna İstanbulspor maçında çıkmış ve aldığı galibiyetle puanını 9'a yükseltmişti.

İstanbul maçı öncesinde yöneticilerin, Teknik Direktör Ergün Penbe ile görüştükleri ve takımın olası bir mağlubiyetinde Osman Özköylü'ye yol vererek, Ergün Penbe'yi işbaşına getireceği iddiaları ortaya atılmıştı. Mavi-beyazlıların sahadan üç puanla ayrılması olası bu transferin rafa kalkmasına neden oldu.

Ömer Erdoğan'a maç izlettirildi

Göreve geldiğinde ilk transfer döneminde takımların transferlerini yapıp bitirmesine rağmen, hızlı bir şekilde transferlerin gerçekleşmesinde yönetime yardımcı olan Osman Özköylü, ardından da passolig sistemi sorunu ile karşılaşarak, bir türlü taraftarların önünde Kazım Karabekir Stadı'na çıkamadı.

Buna rağmen Özköylü,  Kazım Karabekir Stadı'nda bu sezon çıktığı ilk sınavında başarılı olarak taraftarların da müthiş desteği ile takımının galip gelmesini sağlamıştı.

BB Erzurumspor yönetimi bu galibiyete rağmen boş durmadı. Kulübün üst kademesindeki yöneticilere yakın olan menajer Özgür, yöneticilerden yüz bularak, Eskişehirspor ile deplasmanda oynanan 9'uncu hafta maçında Yeni Eskişehir Stadı'nda maçı izletti.

Menajer Özgür gücünü kimden alıyor

BB Erzurumspor'un başında bir teknik direktör olmasına rağmen, kulüpte sportif direktör bulunmasına karşın, Menajer Özgür'ün kulüpte adeta at binip, cirit oynamasına kimler göz yumuyor.

Kulübü değim yerinde ise elinde bir oyuncak gibi gören Bursalı Menajer Özgür'ün bu gücü kimden aldığı tartışılıyor. Taraftarlar, bugüne kadar menajerlerden adeta bağrı yanmış olan Mavi-beyazlı kulübün futbol menajerlerine teslim edilmesine taraftarlar ateş püskürüyor.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.