Erzurum Haber Girişi : 30 Mart 2021 22:24

Nusret vaz caydı!

Nusret vaz caydı!
MNG AVM?nin karşısında yapımı devam eden Hilton Garden Inn Otelin yanında inşaatı devam eden ve Nusret?e tahsisi planlanan restaurant yalan oldu! Yalan olan aslında restaurant değil, Nusret!

Erzurumajans-Vedat Refayeli-MNG AVM’nin karşısında yapımı devam eden Hilton Garden Inn Otelin yanında inşaatı devam eden ve Nusret’e tahsisi planlanan restaurant yalan oldu! Yalan olan aslında restaurant değil, Nusret!

 

Önümüzdeki yıl hizmete girmesi beklenen Hilton Otelinin müteahhitlerinden iş insanı Ferhat Binici, Nusret için inşasına başladıkları binanın akıbetinin belli olmadığını belirtti. Bilici, ‘’Bir şey çok kesin, Nusret gelmiyor. Sanıyorum ortağı Doğuş Holding’in sahibi Ferit Şahenk tarafından alınmış bir karar bu. Üzüldük mü, evet, üzüldük. Ama saygı duyuyoruz.

 

Bunun üzerine biz de o binada başka bir tasarrufta bulunacağız. Ya başka önemli bir marka ile restaurant olarak anlaşacağız ya da biz kendimiz işleteceğiz. O konuda bir belirsizlik var’’ dedi. Bir süre önce Nusret Gökçe’nin kardeşi Özgür Gökçe de gelmiş, tam otelin arkasındaki asma tavanlı 3 katlı inşaatta incelemelerde bulunmuştu. Restaurant için meşhur Tavacı Recep’in de adının geçtiğini öğrendim. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.