Ekonomi Düzenleme Tarihi : 09 Temmuz 2020 15:07 Haber Girişi : 09 Temmuz 2020 15:11

O artık holding patronlarının kankası!

O artık holding patronlarının kankası!
1,5 yıl önceydi Murat Urkuç 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkanlığına seçilmişti. Kendisi gibi ilk defa Organize'ye işadamlarından oluşan genç bir ekip geliyordu.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Babacan kuruyemiş’in bu genç ve mütevazi patronu, takım arkadaşlarıyla daha ilk saatinde kolları sıvamış,  ‘’Ya Allah, bismillah’’ demişlerdi. Zafer Ergüney’den bayrağı devraldığı 4 Nisan 2019 tarihinden sonra kısa sürede onca ünlü holding patronu ile aynı kurulda ve aynı masada oturacağını sanmam ki hayal etmiş olsundu.


Ama oldu işte. Geçen süre içerisinde akılcı çalışmalarıyla koltuğunun hakkını veren ve de uygulamaları ile rüştünü ispatlayan o Murat Urkuç, artık ülkenin sayılı koca holdinglerin patronları ile oturup kalkıyor. 16 kişiden oluşan OSB’nin üst kuruluşlarından biri olan Yüksek Koordinasyon Kurulu üyeliğine seçilen Urkuç’un artık bir ayağı da Ankara’da oluyor. Herbiri bir Organize sanayi bölgesinin başkanı olan işadamlarıyla aynı kurulda olunması da bir ilk. Sadece Urkuç için değil, Erzurum için de en çok sevindirici taraf da bu olsa gerek. İlk defa bir Erzurumlu başkan ülkedeki organize sanayi bölgelerinin koordinasyonundan sorumlu o kurula üye oluyor. Ve de o Murat Urkuç, o kurulun en genç üyesi olarak da el üstünde tutuluyor. Bunlar güzel şeyler. Yüksek Kurul’da yeralıyor olmanın pozitif etkisinin Erzurum’da ki iş dünyasına yansımasını arzuluyor, 36 yaşındaki başkana başarılar diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat kolçak 10 Temmuz 2020 08:15

    Sanırım burda bir yanlış anlasılma var. Murak urkuç kardeşim namı değer babacan. Geçmiştete Erzurum olsun Türkiye olsun adamlıy siz kanka biz gardaşımız demısızdir. Geldıgı makam şans deil. Layıgıdır ve daha üst makanlar olacagıda kaçınılmaZdır saygılarımla ......KKTC CROWN ISLAND GROUP