Erzurum Düzenleme Tarihi : 06 Ekim 2020 16:06 Haber Girişi : 06 Ekim 2020 16:13

O burun halen daha tıkalı!

O burun halen daha tıkalı!
Erzurum Valisi Okay Memiş'in yatırım konusunda gayretlerini biliyoruz. Göreve başladığı günden bu yana şehirle, şehir insanıyla iyi bir frekans yakalayan Vali Memiş, devasa sorunların çözümü için  elinden geleni yapıyor.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Erzurum Valisi Okay Memiş’in yatırım konusunda gayretlerini biliyoruz. Göreve başladığı günden bu yana şehirle, şehir insanıyla iyi bir frekans yakalayan Vali Memiş, devasa sorunların çözümü için  elinden geleni yapıyor. Bilhassa 2’nci Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçen Tekstilkent için yaptıkları herkesin malumu.. Bütün enerjisini o işe vermişti ve meyveleri de yavaş yavaş alınıyor. Bir Vali Memiş’in ayrıca ilgi alanında olan bir yer de Palandöken. Yeni pistlerin açılmasını isteyen ve her fırsatta Palandöken’in daha çok turistin uğrak yeri olması için yoğun çaba sarfeden Memiş Vali, bugünlerde pandemi dönemine rağmen yaklaşan kış sezonu için Palandöken ile yatıyor, Palandöken ile kalkıyor. Dağda yapılan her çalışmadan haberdar olan ve buraya her daim ayrı bir parantez açan Vali Memiş’in bu ilgisini gören ilgililer de daha fazla Palandöken’e kafa yormaya başladı.

 

Hal böyle iken, Vali bey Palandöken’i hep gündeminde tutarken bir konu var, onu da illaki gündemine alması gerekiyor diye düşünüyorum. O da Palandöken’in girişindeki keşmekeşlik! Göreve başladığının birinci ayında Erzurum Gazeteciler Cemiyeti ziyareti sırasında da kendisine bildirmiştim. ‘’Palandöken’i bir adam düşünelim. Girişi, yani Dedeman Otel’in hemen önündeki alan, eski acemi pistinin olduğu alan da o adamın burnu. Ne varki bu burun tıkalı. Önünde bir-iki olmaması gereken binalar sebebiyle dağa giriş yapanlar o güzelliği göremiyor’’ demiştim. Kendisi de eğer hatırlıyorlarsa, dediklerim karşısında hak vermişlerdi. O tıkalı burnun açılması gerekir diye düşünüyor ve bir kere daha buradan çağrı yapıyorum. Kaldı ki hemen o dediğim yerin arkasındaki Telesiyej tesisi de modern bir görselliğe kavuşuyor.  Girişin hemen önündeki bu karışıklıktan kurtulmanın çaresine bakılmalı diye düşünmekte haksız mıyım...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.