O'na çok borçlandık, çok!

Ben her zaman derim. En iyi idareci insiyatif kullanan idarecidir diye. Dr. Aydoğan Süer, işte bu önemli özelliğe sahip idarecilerden sadece biri. MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Aydoğan Süer, yaptı yapacağını yine, gitti denilen fuarı yeniden Erzurum’a kazandırdı. Adeta yoğun bakımda makinaya bağlanan bir hastayı sağlığına kavuşturdu, hayat verdi. MNG, Dr.Aydoğan Süer sayesinde hiç de olmadığı ve aklından bile geçirmediği bir sektöre adım atarak yine  farkındalık oluşturdu. Fuarcılık konusunda MNG’nin patronu işinsanı Mehmet Nazif Günal’ı da ikna eden Aydoğan Süer oldu. Süer’in sayesinde MNG alışık olmadığı bir başka sektörde de varım dedi, yeni bir şirket için karar alındı.

 

 

Geçtiğimiz hafta içinde devri gerçekleşen fuar artık MNG’nin hizmetinde olacak. Geniş katılımlı bir törenle ilan edilen fuar hizmeti, MNG’nin Erzurum’da yeni bir yatırımı olarak vücut buluyor. Elbette ki bu hizmet de çok kıymetli ve Erzurum olarak Süer’e bir minnet borcumuzun olduğu da gerçek. Alışveriş merkezinin yapılarak hizmete girmesi, Starbuck gibi dev bir firmanın getirilmesi, Hilton otelinin yapımının sağlanması gibi bir çok hizmette de adı tarihe kazınan Aydoğan Süer, örnek idareci olarak da her daim hafızalarda kalacak. Sanıyorum normalleşmeye de geçmemiz halinde yazın o devasa Fuar alanında farklı etkinlikler ile Erzurum adından sıklıkla sözedecek ve o Süer’in kıymetini daha iyi anlayacağız. Alkışlarımız ona gelsin..

 

TUTTUĞUM BABA SÖZLER:  Asıl mesele sahip olduklarına layık olabilmekte ( Kinsun)

DUVARIN DİLİ: Sevmezsen sevme be! Ben kendimi severim. Salağa bak!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yusuf handem 21 Nisan 2021 12:28

    Yıktıkları camiyi ne zaman yapacaklar acaba !