Erzurum Haber Girişi : 31 Temmuz 2012 10:30

Öğrencilerden Ramazan pidesi

Öğrencilerden Ramazan pidesi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği öğrencileri Ramazan pidesi yapıyor.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği öğrencileri Ramazan pidesi yapıyor. Öğrenciler yaz stajlarını pide yaparak değerlendiriyor. Öğrencilerin yaptığı pideler vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor.
Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Y. Canbolat, “Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da ekmeklerimizi ve pidelerimizi halkın tüketimine sunuyoruz. Pidelerimiz katkısız olarak üretilmektedir” dedi.
Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Karaoğlu ise günlük yaklaşık 500 pide ürettiklerini belirterek, “Genelde ürettiğimiz pideler hastane ve büfelerde satılıyor. Pidelerimize talep oldukça iyi, özellikle Ramazan ayında insanlar pide almak için büfelere gidip pide almak yerine buraya gelip buradan pidelerini sıcak sıcak alıyorlar. Tabi üniversitenin bir işletmesi olduğu için burada ticari bir kaygı yok. Ticari kaygı olmadığı için daha kaliteli üretim yapıyoruz. Ayrıca burası resmi bir kurum olduğu için kendi kendini denetleyebiliyor” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.