Eğitim Haber Girişi : 30 Mart 2012 13:30

Öğrencilere organik tarım eğitimi verildi

Öğrencilere organik tarım eğitimi verildi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin talebi üzerine Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünce organik tarımın genel esasları ve destekleme mevzuatı konulu bilgilendirme toplantısı yap
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin talebi üzerine Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünce organik tarımın genel esasları ve destekleme mevzuatı konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü Öğretim görevlisi Prof. Dr. Metin Turan ve öğrencilerin katıldıkları bilgilendirme amaçlı eğitim toplantısında öğrencilerin organik tarıma yoğun ilgisi gözlendi.
Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünde görevli teknik elemanlardan Ziraat Mühendisi Cevdet Sunay, organik tarımın doğuşu ve günümüze kadar olan gelişme seyri, organik tarım ve genel esasları, insan ve çevre sağlığına olumlu etkileri ve Türkiye ekonomisine olan katkıları vb. konularda bilgiler verdikten sonra Ziraat Mühendisi Hakan Özdemir, organik tarım destelemeleri ve teşvikler hakkında anlatımda bulundu.
Program soru cevap şeklinde sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.