Erzurum Haber Girişi : 14 Mart 2024 11:46

Öğretmen koca eşi ve kızını katletti!

Öğretmen koca eşi ve kızını katletti!
Öğretmen koca cinnet geçirdi. Sahur vakti kan aktı. İşte detaylar.,
Öğretmen koca eşi ve kızını katletti!

OLAYDAN SONRA KAÇTI, POLİS YAKALADI

 

Erzurum'da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı. 

 

Olay, saat 00.20 sıralarında Erzurum’un Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi 5’inci katta meydana geldi. Zülküf Böçkün, ebe-hemşire eşi Kadriye Böçkün ile tartışmaya başladı. Gürültü üzerine çiftin 4 çocuğundan üçüncüsü olan Asude Helen Böçkün de tartışmaya dahil oldu. Yaşanan gerginlik sırasında Zülküf Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi ve kızına saldırdı.

 

16 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜ

 

Talihsiz anne ile kızı kanlar içerisinde yere yığılırken, Zülküf Böçkün kaçarak uzaklaştı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde anne Kadriye Böçkün’ün 16 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 12 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi. 

 

OTOMOBİLLE KAÇARKEN YAKALANDI

 

Çalışma başlatan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Zülküf Böçkün’ü kendi kullandığı 25 ACH 134 plakalı otomobille Çat ilçesi girişinde yakaladı. Erzurum Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Böçkün, daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Anne Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün’ün cansız bedenleri ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Eşini ve kızını katleden 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün’ün Palandöken ilçesinde bir lisede görev yaptığı ve Erzurum Şehir Hastanesi’nde psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.