Erzurum Haber Girişi : 22 Temmuz 2015 21:00

Öğretmenevi Müdürü Nehir'den Başkan Sekmen'e teşekkür

Öğretmenevi Müdürü Nehir'den Başkan Sekmen'e teşekkür
Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, Büyükşehir Belediye ekiplerinin kurumlarının çevresine yapmış oldukları asfalt ve çevre düzenlemesinden dolayı Başkan Sekmen, Fen işleri Daire Başkanı Tuncay Atasever ve ekibine teşekkür etti.
Erzurumajans-Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, Büyükşehir Belediye ekiplerinin kurumlarının çevresine yapmış oldukları asfalt ve çevre düzenlemesinden dolayı Başkan Sekmen, Fen işleri Daire Başkanı Tuncay Atasever ve ekibine teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum'da mahalle, sokakları ve kamu kurumlarının etrafını güzelleştirmeye devam ediyor. Yaz sezonuyla birlikte çalışmalara hız veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahallelerin yanında kamu kurum ve kuruluşlarının da çevre düzenlemesine el atıyor. Büyükşehir Belediye Fen İşleri, Erzurum Öğretmenevi çevresini ve park alanının bulunduğu yerleri asfalta kavuşturdu. Kış şartlardan dolayı yıpranan ve yer yer çukurların oluşturduğu alanlar Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin yoğun çalışması neticesinde oldukça güzel bir görünüme kavuşturuyor.

"ÖZVERİLİ ÇALIŞTILAR"

Kurumun asfalt ile yapılan çevre düzenlemesi ile daha güzel bir görünüme kavuştuğuna dikkat çeken Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, Başkan Sekmen ve Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever'e teşekkür etti. Belediyelerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde şehre ayrı bir hava kattığını ifade eden Nehir, "Bölgemizde kış şartları oldukça ağır geçiyor erken deforme olan alanların Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları ile kötü görüntüyü ortadan kaldırıyor. Bizimde bu anlamda sıkıntılarımız vardı. Emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.