Spor Haber Girişi : 29 Kasım 2014 21:30

Okan Buruk'tan hakem için müthiş iddia

Okan Buruk'tan hakem için müthiş iddia
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray maçında yedikleri gole neden olan faul pozisyonunda hakemin yanlış karar verdiğini söyledi.
Erzurumajans-Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray maçında yedikleri gole neden olan faul pozisyonunda hakemin yanlış karar verdiğini söyledi.

spor toto süper lig'de Galatasaray'a 1-0 kaybeden Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında oldukça iyi mücadele ettiklerini ifade eden Buruk, "Özellikle ilk yarıya baktığımız zaman maça hakim olan taraf bizdik, oyunun gidişatı bize yönelikti. Galatasaray pek pozisyonu yoktu, devre arasında da oyuncularıma biraz daha inanmamız gerektiğini söyledim, daha kalabalık gidebilirdik. İkinci yarıda ise zaman zaman oyundan düştük ve kontrolü Galatasaray'a verdik. Hakemlerin takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı ancak yediğimiz golden önceki hareket de faul değildi" dedi.

HAKEM "FAUL YOKTU" DEDİ!


Golden önceki pozisyonda faul yoktu. Bunu kenardan biz de gördük. Hatta kenarda Suat hoca(dördüncü hakem) faul olmadığını söyledi. Öte yandan verilmeyen sarı kartlar da vardı. Bunların olmaması gerekiyor. Çıkıp oynamak gerekiyor. Küçöük hesaplarla böyle şeyler yapmanın lüzumu yok. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.