Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Okçular federasyon kupasında ikinci oldu

Okçular federasyon kupasında ikinci oldu
Türkiye Okçuluk Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve 21-23 Ekim 2011 tarihlerinde Antalya’da yapılan Federasyon Kupası Büyükler Okçuluk Yarışları’nda Erzurum takım halinde ikinci oldu.
Erzurum Ajans-Türkiye Okçuluk Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve 21-23 Ekim 2011 tarihlerinde Antalya’da yapılan Federasyon Kupası Büyükler Okçuluk Yarışları’nda Erzurum takım halinde ikinci oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu yönetiminde 7 sporcu ile Federasyon Kupası müsabakalarına katılan Erzurumlu okçulardan Doğan Hancı ise engelli olmasına rağmen rakipleri ile başabaş mücadele etti ve ferdi olarak ikinciliği kazandı. Takım halinde Federasyon Kupası’nda ikinci olan Erzurumlu okçular şehre döndü.

Antrenör Hikmet Dumanodğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar il Şube Müdürü ve aynı zamanda Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan’ın destekleri sonucu Antalya’ya gittiklerinin altını çizerek, desteklerinden dolayı iki bürokrata teşekkür etti. Dumanoğlu, “Sporcularımız çok iyi bir mücadele ettiler. Sonunda takım halinde ikinci olduk, tüm sporcularımı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Erzurumlu okçuların takım halinde Federasyon Kupası’nda ikinci olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, sporcuları ve antrenör Hikmet Dumanoğlu’nu tebrik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.