Bölge Haber Girişi : 14 Temmuz 2011 00:07

Okçuluğa ilgi artıyor!..

Okçuluğa ilgi artıyor!..
Okçuluk İl Temsilcisi Mustafa Fırat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintima'ın destekleri ile okçuluğu önemli noktaya getirdiklerini belirterek, Elde ettiğimiz şampiyonluklar ve dereceler bunu en iyi şekilde kanıtladığımıza inanıyorum, dedi.

Erzurum Ajans-Okçuluk İl Temsilcisi Mustafa Fırat, hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirterek, “Bize boş durmak yakışmaz, hedefi on ikiden vurmaya devam edeceğiz” dedi.

Erzurumlu okçular bugünlerde antrenörü Hikmet Dumanoğlu yönetiminde yoğun bir tempoda Şampiyonalara hazırlanırken, İl Temsilcisi Mustafa Fırat, her zaman büyük hedefleri kovaladıklarını söyledi.

Şu anda Avrupa’da bulunan Doğan Hancı’nın şampiyon olarak Türkiye’ye döneceğine inandıklarını belirten Fırat, Antrenör Hikmet Dumanoğlu’nun sporcuları şampiyonalara yoğun bir tempoda hazırladığını söyledi. Bu yıl Erzurumlu okçular olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ve başarılı derecelere imza attıklarını ifade eden İl Temsilcisi Fırat, “Her zaman hedefi 12’den vurmak için çalışıyoruz. Yan Antrenmanlarımızı sürüdürüyoru ve yarışlara da iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz, hedefi tam 12’den vurmak” diye konuştu.

Okçuluk İl Temsilcisi Mustafa Fırat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri ile okçuluğu önemli noktaya getirdiklerini belirterek, “Elde ettiğimiz şampiyonluklar ve dereceler bunu en iyi şekilde kanıtladığımıza inanıyorum” dedi.

Fırat, Okçuluk sporuna har geçen gün ilginin arttığını da belirterek, Yaz Spor Okulları kapsamındada bu spora özellikle gençlerin büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.