Spor Haber Girişi : 08 Temmuz 2014 19:22

Okuyucu: Buz pateninde dev adımlar başlattık

Okuyucu: Buz pateninde dev adımlar başlattık
Buz Pateni Federasyonu'nun Erzurumlu Başkanı Dilek Okuyucu, göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen, büyük mesafe kat ettiklerini söyledi.
Erzurumajans-Buz Pateni Federasyonu'nun Erzurumlu Başkanı Dilek Okuyucu, göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen, büyük mesafe kat ettiklerini söyledi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ile yönetim kurulu üyelerinden Ayhan Türkez ve Özcan Işık, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan'ı ziyaret etti. Erzurum'da GHSİM buz salonlarında yaptıkları kampların çok iyi geçtiğini ve GHSİM'nin yaptığı ev sahipliğinden memnun kaldıklarını belirten Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, kısa bir süre önce göreve gelmelerine karşın büyük atılımlar yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi. Aynı zamanda ETÜ'de öğretim görevlisi olan genç federasyon başkanı Okuyucu, ekip ruhu ile çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirterek, buz pateni, curling ve short trackı Avrupa ve Dünya Standartlarına kavuşturmak için gayret göstereceklerini söyledi.

FİGÜR PATENİ İÇİN YABANCI ANTRENÖR

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, curlig branşına yabancı antrenör getirdiklerini ve figür pateni içinde yabancı antrenör arayışları içerisinde olduklarını belirtti. Okuyucu, "Şu anda buz pateni branşında yabancı antrenör arayışlarımız sürüyor. Özellikle figür patenini bir yabancı bayan antrenöre emanet etmek istiyoruz. Bu soruna en kısa sürede çözmek için federasyon yönetimimizle yoğun uğraş veriyoruz" diye konuştu.

KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Erzurum'da şu anda short track ve buz pateni milli takımlarının kamp yaptığını belirterek, sağladığı imkanlar nedeniyle Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan'a teşekkür etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan ise, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ile yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bizim tesislerimizin kapıları tüm kulüplere, sporculara ve federasyonlara açık. Yeter ki, federasyonlar ilimizde faaliyet yapsınlar. Biz her zaman desteği vermeye hazırız. Dünya çapında curling salonumuz ve Avrupa standartlarında buz hokeyi salonlarımız var. Bu salonlarda federasyonlarımızın kamp ve müsabakalar düzenlemelerini istiyoruz" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.