Spor Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 14:01

Olanare gittin!?

Olanare gittin!?
Shala ve Estrela?da alacaklarına karşılık TFF'ye başvurdu ancak kulübü terk etmediler. Olanare ise sözleşmesini erken feshetti, UEFA'ya başvurdu. Hem de takımını ligin bitimine 5 maç kala terk edip gitti. 

Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Nijeryalı santrafor Aaron Samuel Olanare, 25 numaralı formaya ihanet etti.

 

Alacaklarına karşılık TFF’ye başvuran Nijeryalı oyuncu, sözleşmesini feshederek ülkesine döndü. 3-1 kaybedilen Manisa maçı sonrasında takımı terk ederek sırra kadem basan 28 yaşındaki forvet oyuncusu, o günden sonra ligin bitimine 5 maç kala sözleşmesini feshederek giyindiği 25 numaralı formanın yanı sıra teknik heyet ve arkadaşlarına ihanet etti.

 

Shala ve Estrela’nın aksine

 

Shala ve Estrela, alacaklarına karşılılık TFF’ye başvurmalarına rağmen, sözleşmelerini feshetmeyerek kulübü hizmet etmeye devam ettiler. Olanare ise arkadaşlarının aksine kulübü terk etti. Öteden beri vukuatlı oyuncu olduğu bilinen ve geçtiğimiz sezon İstanbulspor’la oynanan Play-Off maçı öncesinde kazan kaldıran Nijeryalı oyuncu, bu kez ligin sonunu bile beklemeyerek sözleşmesini feshetti.

 

 

Kutlu’ya rest takıma ihanet

 

Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun göreve gelişi ile birlikte 8 Mart 2023’te Rize’de oynanan Keçiörengücü maçının 20. Dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Olanere, Denizli, Bodrum, Altay ve Eyüp maçlarında görev alamadı. 31. Haftada oynanan Çaykur Rize maçında 89. Dakikada oyuna dahil olan Nijeryalı futbolcu, 3-1’lik Manisa FK mağlubiyeti sonrasında Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya rest çekerek, “Ben yokum” dedi. Samuel Olanare, o maçın ardından ligde Bandırma, Sakarya, Gençlerbirliği, Altınordu ve Boluspor maçları olmasına rağmen, kulübü terk ederek ülkesine gitti. Nurullah Pala  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum sporlu 12 Mayıs 2023 21:44

    Öküz defolsun gitsin

  • Ömer 11 Mayıs 2023 20:48

    Tam bir kazma bir de tazminat kazanırsa ayıkla pirinçin tanesini . Yazık yanlış transferler takımı bu hale getirdi . Bir Cengizhan , bir Furkan?ın bunlardan aşağı kalır ne yanı var . Yabancı oyuncuların hiçblri işe yaramaz . Altyapıya önem verilmeli , ikinci üçüncü liglerde genç , yetenekli oyuncular var seçilip alınmalıdır . Tabi işi bilen torpil olmayan ekip olması çok önemli . Yabancıya verilen paraların çoğu sokağa atıldı yazık değil mi ? . Acun bu işe el atabilir borçlar ödenir düze çıkılır yoksa kim gelirse gelsin bu işin altından kalkamaz . Erzurumspor bunu hakketmiyor .

  • Cafer karasu 11 Mayıs 2023 15:50

    Güle, güle gitsin futbol zekası, futbol bilgisi ve takım oyuncusu olmayan kartondan bir futbolcu.