Bölge Haber Girişi : 07 Ekim 2011 01:27

Olin Edirne-TOFAŞ maçının ardından!..

Olin Edirne-TOFAŞ maçının ardından!..
Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Maçları, B Grubu'nun ilk maçında Tofaş ile Olin Edirne arasında oynanan mücadelesinin ardından antrenör ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi.

Erzurum Ajans-Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Maçları, B Grubu'nun ilk maçında Tofaş ile Olin Edirne arasında oynanan mücadelesinin ardından antrenör ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi. Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, "Spor Toto Türkiye Kupası liglerden önce başladığı için sürprizlere açık oluyor. Bugün takımımın verdiği emeği ve gösterdiği performansı kutluyorum. 14 oyuncumuzun 13'ünü yeni transfer ettik. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Rakibimizde ise 3 senedir beraber oynayan oyuncular var. Bizden daha hazırlar ama tüm bunlara rağmen ikinci yarıda oyuncularım kendilerini aştılar. Özellikle 3. çeyrekteki savunmamızla öne geçtik. Ardından karşılıklı sayılarla geçen maçı kazanmasını bildik. Takımımla gurur duyuyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bugün galip geleceğimizi hayal bile etmemiştim ama oyuncularım bunu gerçek hale getirdiler" dedi.

Tofaş Başantrenörü Nihat İziç ise, "30-35 kötü oynamadık. Son 5 dakika basit hatalar yaptık. Hem hücumda hem de savunmada istediklerimizi yapamadık ve son hücumda da istediğimiz basketi bulamadık. Bu maç bizim için iyi bir tecrübe oldu. Önümüzde 2 maç daha var. İkisini de kazanmak için sahaya çıkacağız. Olin Edirne'yi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Olin Edirneli oyuncu Polat Kocaoğlu,"İstediğimiz gibi maça başlayamadık ama tek arzumuz maçın sonuna kadar iyi oynamaktı. Farkı kapatırken ekstra bir güç sarf ettik ve daha doğru bir oyun sergilemeye başladık. Tüm takım olarak gerçekten çok iyi mücadele ettik ve güzel bir galibiyet elde ettik. Kalan maçlarımızı da kazanarak 8'li finallere kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bursa temsilcisinin oyuncusu Can Altıntığ da,"Edirne düşük tempoda oynayan bir takım. Biz ise hızlı hücumlarla daha tempolu oynuyoruz. Hocamızın da dediği gibi 35 dakikaya yakın iyi oynadık fakat son şutu kaçırdık. Önümüzde iki maç daha var. Bunları kazandığımız takdirde sekizli finallere kalacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.