Eğitim Haber Girişi : 03 Haziran 2016 16:30

Oltu Atatürk İlkokulu'nda mezuniyet programı

Oltu Atatürk İlkokulu'nda mezuniyet programı
Oltu Atatürk İlkokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.
Erzurumajans-Oltu Atatürk İlkokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. 

Atatürk İlkokulu bahçesinde yapılan program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. 4/B sınıfının hazırlamış olduğu dans gösterisi velilerden tam not aldı. 4/C-D sınıfları birlikte flüt korosu birbirinden güzel şarkılar çalıp söyleyerek velileri coşturdular. Programda daha sonra 4/B sınıfı İngilizce şarkı eşliğinde dans gösterileri sundular. 4/B Sınıfı koro şarkıları ile neşeli dakikalar geçirdiler.

Törende daha sonra E ve B sınıflarında hazırlanan gösteriler veliler tarafından yoğun alkış aldı. Program veli öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı halaylarla son buldu.

4/B sınıfı öğrencilerinden Emir Gülcü'nün programdaki bütün faaliyetlere bulunması aktif ve yetenekli olmasından dolayı törene katılan veliler tarafından alkışlandı.

Daha sonra bütün öğrenciler mezuniyet keplerini havaya atarak programı bitirdiler.
Programa AK Parti ilçe Başkanı Eftal Gülcü öğrenci velisi olarak katıldı. Öğrenci velileri çocuklarının ilk mezuniyetlerinden dolayı hayli heyecanlı oldukları gözlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.