Bölge Haber Girişi : 08 Aralık 2010 13:53

Oltu Belediyesi araç filosunu yenilyor!..

Oltu Belediyesi araç filosunu yenilyor!..
Oltu belediyesi araç filosunu her geçen gün yeniliyor. Oltu Belediyesi'nce alınan 2 tam donanımlı itfaiye aracı ve 3 çöp arabası ile makine parkını genişleten Oltu Belediyesi hizmetlerini daha sağlıklı olarak sürdürmeyi amaçlıyor.

Erzurum Ajans-Oltu belediyesi araç filosunu her geçen gün yeniliyor. Oltu Belediyesi’nce alınan 2 tam donanımlı itfaiye aracı ve 3 çöp arabası ile makine parkını genişleten Oltu Belediyesi hizmetlerini daha sağlıklı olarak sürdürmeyi amaçlıyor. Oltu ilçesinin her geçen gün büyük bir hızla geliştiğini ve bu nedenle her türlü araç ve ekipmana sahip olmak zorunda olduklarını anlatan Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, “İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor.

İlçenin alt yapısı tamamen bitmiş durumda. Üst yapının yüzde 95’i tamamlanmak üzere. Bunlara paralel olarak itfaiye hizmetlerinde çevre düzenlenmesinde çöp toplama işlemlerinde biraz eksikliklerimiz vardı. O düşünceyle gerekli yerlere müracaatlarda bulunduk. Sayın Çevre Orman Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Belediyemize bir adet çöp arabası hediye etti. Aracın anahtarını da sayın başbakanımızdan teslim aldım. Diğer iki itfaiye aracını ise

belediyemiz imkanları ile aldık. İnşallah bu araçlara ihtiyaç duyulmaz ama yinede tedbirli olmak lazım. Yeni araçlarımızın ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yeni alınan araçlar daha sonra önlerine asılan afişlerle ilçe turu attı. İlçe caddelerinde turlayan yeni araçları gören vatandaşlar, başkan Ziyrek’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.