İlçeler Haber Girişi : 31 Ağustos 2013 18:00

Oltu bugünlerde düğün dernek

Oltu bugünlerde düğün dernek
Ramazan Bayramının birinci gününden itibaren başlayan düğünler, büyük bir coşkuyla devam ediyor.
Erzurumajans-Ramazan Bayramının birinci gününden itibaren başlayan düğünler, büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Günde 5'in altına düşmeyen bir sayıda düğün olurken, birçok davetli ise düğünler arası yoğun trafik yaşıyor. İlçede herkesin birbirini tanıması sebebiyle hemen her düğün davetine icabet etmek zorunda kalanlar, birer birer düğün salonlarını dolaşmak zorunda kalıyorlar. Siyasi ortamında hareketlendiği Ağustos ayında siyasilerinde en çok ziyaret ettiği mekanlar düğün salonları oluyor.

Hafta sonu Sağlık Meslek Lisesi spor salonunda Hacer ve Musa Albayrak çiftinin düğün törenlerinde çok sayıda davetli katılırken Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Demir'de düğüne katıldı.

Düğün salonunda sahneye yaptırdıkları mutluluk gemisinde poz veren çiftler, 1,5 yıllık aşklarını evlilikle noktalamaktan ötürü bir hayli mutlu oldukları gözlendi. Düğün yoğunluğunun okulların açılacağı tarihe kadar devam edeceği ve salonların aylar öncesinden rezerve edildiği öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.