İlçeler Haber Girişi : 08 Şubat 2013 12:01

Oltu eğitim bölgesi müdürler toplantısı

Oltu eğitim bölgesi müdürler toplantısı
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında Oltu Eğitim Bölgesi Müdürler toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında Oltu Eğitim Bölgesi Müdürler toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Nuri Aydın ve Ayhan Yanık’ın katılımlarıyla Oltu ilçesinde okul müdürleriyle birinci dönemin genel değerlendirmesini yapmak ve ikinci dönemde yapılması gerekenler görüşülmek üzere değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda birinci dönemin genel değerlendirilmesi yapılırken ikinci dönemde başarıyı artıracak gerekli tedbirlerin alınması konusunda değerlendirmeler yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü tarafından birinci dönem kitap okuma istatistikleri okul müdürleriyle paylaşılırken, ikinci dönemde özellikle kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve öğrencilerimizin SBS, YGS ve LYS de daha başarılı olmaları için eksikliklerin giderilmesi hususunda yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Öğrencilerin verimliliğini artırmak için okul müdürlerinin okullarında yapmış oldukları güzel örneklerin paylaşıldığı toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, ilçede bulunan okulları ziyaret etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.