İlçeler Haber Girişi : 03 Eylül 2014 18:09

Oltu halk eğitim merkezi kurslarını halk pazarında tanıttı

Oltu halk eğitim merkezi kurslarını halk pazarında tanıttı
Oltu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurs tanıtım çalışmalarını hızlandırarak halk pazarında stant kurarak vatandaşlara tanıttı.
Erzurumajans-Oltu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurs tanıtım çalışmalarını hızlandırarak halk pazarında stant kurarak vatandaşlara tanıttı.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında açılması istenen kursların tanıtımı için çalışmalara hız veren merkez müdürlüğü işe Çarşamba pazarından başladı.

Çarşamba günü pazarın kalabalığından faydalanmak isteyen Halk Eğitim Merkezi çalışanları Pazar yeri girişine büyük ve görkemli bir stant kurdu. Tanıtım afişleriyle süslenen Stant da kurslar hakkında bilgilendirme yapılıyor. Stant görevlileri Hem halk eğitimi merkezince yetişkin eğitimi kapsamında açılabilecek kurslar hakkında bilgi veriyor hem de LYS ve YGS sınavlarına hazırlık kursları, Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi destekleme kursları hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Ayrıca aynı yerde kurs talep eden vatandaşların talep formları da dolduruluyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kurum Müdürü Cemal Tanrıver, "Her zaman her yerde herkes için eğitim anlayışıyla vatandaşlarımıza ulaşarak hem kurslar hakkında onları bilgilendirmek hem de varsa kurs talepleri onları almak istiyoruz. İlgilerinden dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz," dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.