Spor Haber Girişi : 26 Aralık 2011 09:24

Oltu kendi sahasında fark yedi

Oltu kendi sahasında fark yedi
Oltu 25 Martspor, hafta sonu kendi evinde oynadığı maçta Palandökenspor karşısında büyük bir hezimete imza attı.
Erzurum Ajans-Oltu 25 Martspor, hafta sonu kendi evinde oynadığı maçta Palandökenspor karşısında büyük bir hezimete imza attı. Palandöken karşısında hiçbir varlık gösteremeyen 25 Martsporlu futbolcuların maç sonrası ağzını bıçak açmadı.

Alınan farklı mağlubiyet sonrası teknik heyetinde büyük bir şaşkınlık yaşadığı gözlenirken, mücadeleden uzak bir görüntü çizen futbolcuların bu performansına bir anlam verilemedi.
Sahadan 7-1 gibi tarihi bir farkla yenik ayrılan 25 Martspor, soğuk havaya rağmen maçı izlemeye gelen onlarca taraftarına da şok yaşattı.
Palandökensporlu İsa`nın 5 gol atarak yıldızlaştığı maçta, 25 Martsporlu futbolcuların performansı taraftarı çileden çıkardı.
Rakibi karşısında adeta yokları oynayan ve 90 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremeyen futbolculara taraftarlarda tepki gösterdi.

Ligde bugüne kadar oynadığı 3 maçta bir yenilgi, 1 mağlubiyet bulunan 25 Martspor, Palandökenspor maçı sonrası ikinci yenilgisini de almış oldu.
Maçtan bir gün önce 25 Martspor`un moral ve motivasyonuna katkı sağlayacak gelişmeler yaşanırken alınan bu şok ve farklı mağlubiyet spor kamuoyunu da şaşırttı.
Önceki gün Özlem Tavukçuluk tarafından kulüp binası önünde antrenman sonrası yapılan mangal jesti ve geçen yılın şampiyonluk kupasını almak bile işe yaramadı.
Maç boyunca rakibi karşısında tel tel dökülen futbolcular, sahadan boynu bükük ayrıldı.
Bu arada maç öncesi yaşanan en güzel olay, 25 Martspor Kaptanı Naci ve Lokman tarafından TÜFAD Başkanı Abdulselam Gökçen`in elinden 2010-2011 Yılı Şampiyonluk Kupası`nı almalarıydı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.