İlçeler Haber Girişi : 10 Ocak 2012 13:06

Oltu MHRS'yi kabullendi

Oltu MHRS'yi kabullendi
Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile çalışan Oltu Devlet Hastanesi 182 nolu telefonu arayarak randevu alan hastalar, saatlerce beklemek zorunda kalmıyor.
Erzurum Ajans-Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile çalışan Oltu Devlet Hastanesi 182 nolu telefonu arayarak randevu alan hastalar, saatlerce beklemek zorunda kalmıyor.

Hastaneye gelmek üzere 182 nolu telefonu arayan hastaların bir hayli rahat ettiğini anlatan Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kara, “Erzurum ili ve ilçeleri baz alındığında ilçemiz halkının randevu alma açısından oldukça iyi bir noktada olduğu görülmektedir.” dedi.

Çevre ilçelerden de yoğun bir hasta akışının yaşandığı hastanede Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nin bölge halkı tarafından her geçen gün daha rağbet görmesinin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Başhekim Kara, isteyen hastaların 184 nolu telefonun yanı sıra internet üzerinden Oltu Devlet Hastanesi linkine tıklamaları halinde de randevu alabileceklerini belirtti.

Şuan itibariyle hasta sayısının ancak yüzde 25’inin Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ni kullandıklarını aktaran Kara, bu rakamın her geçen gün artması yönünde beklentilerinin olduğunu ve bu oranı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nin hem hasta hem de çalışanları rahatlattığına değinen Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kara, amaçlarının hastaların erkenden gelip saatlerce sıra beklemesinin de önüne geçmek olduğunu belirtti.
Oltu ve bölge Merkezi Hastane Randevu Sistemi hakkında daha fazla bilgilendirilmesinin önemine dikkat çeken Başhekim Kara, “Yaklaşık günde bin hastaya hizmet veriyoruz. Kalabalık ve yoğun bir ortamda hastaların muayene olmaya çalışmalarının ne denli zor olduğunu biliyoruz. Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ni kullanmayı artırabilirsek herkesin rahat edeceği görülecektir. Özellikle uzak yörelerden gelen hastalar için MHRS’yi kullanmak çok daha kolaylık sağlayacaktır. Kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

O
ltu Devlet Hastanesi olarak Erzurum ili ve ilçeleri arasında Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ni kullanma da ilk sırada yer aldıklarını hatırlatan Başhekim Kara, zamanı boşa harcamamak konusunda vatandaşlara yönelik uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.