İlçeler Haber Girişi : 31 Ocak 2018 18:30

Oltu'ya özel aday

Oltu'ya özel aday
Erzurum'un Oltu ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda 18 yıl Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Gülsüm Toprak, başkanlığa adaylığını açıkladı.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda 18 yıl Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Gülsüm Toprak, başkanlığa adaylığını açıkladı.

3 Şubut'ta yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimlerine başkan adayı olarak gireceğini duyuran evli ve 2 çocuk annesi Gülsüm Toprak (43), en büyük destekçisinin ailesi olduğunu söyledi.

Esnafın oylarını talip olan Toprak, "Ömrümün neredeyse yarısını geçirdiğim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimlerine adaylığımı koymaya karar verdim. Şayet seçilirsem ilçemde ilk kadın başkan olarak tarih yazmış olacağım. Esnaf arkadaşlarının oyuna talip olurken, kadınlarımızı da yanımda görmek isterim" diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Durgun'un yaklaşık 5 ay önce görevini bırakması ile birlikte aday olmaya karar verdiğini ifade eden Toprak, demokratik hakkını kullandığını söyledi. 3 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde kadının gücünü göstereceğini vurgulayan Toprak, "Benimle birlikte başkanlığa iki aday bulunmakta. Hakkımızdan hayırlısı ne ise o olur inşallah. En büyük destekçim eşim ve çocuklarım. İlçedeki esnaf arkadaşların büyük bir çoğunluğu da destekliyor. Çükü bu işi layıkı ile yapacağıma inanıyorlar. 18 yıl içinde olduğum Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın her şeyini en ince ayrıntısına kadar biliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.