İlçeler Haber Girişi : 10 Ekim 2013 11:51

Oltu'da market soygunu

Oltu'da market soygunu
Oltu Cumhuriyet Mahallesinde bir markete giren hırsız ya da hırsızlar maddi değeri 5 bin TL tutarında sigarayı çalarak kayıplara karıştı.
Erzurumajans-Oltu Cumhuriyet Mahallesinde bir markete giren hırsız ya da hırsızlar maddi değeri 5 bin TL tutarında sigarayı çalarak kayıplara karıştı.

Önceki gün gece 11 sularında işyerini kapatarak evine giden Aslanpaşa Market sahibi Rıfat Gökçe sabah işyerini açmak üzere geldiği marketin soyulmuş olduğunu görünce büyük bir şok yaşadığını belirtti.

Rıfat Gökçe, "Her zamanki gibi gece saat 11 civarında işyerimi kapatarak evime gittim. Sabah saat 07.00'de işyerimi açmak için geldiğimde markete girildiğini görünce şok oldum. Market camını elmasla kesip içeriye girilmiş. Yaklaşık 5 bin lira değerince Tekel ürünü sigara alınmış. Başka da bir şeye dokunulmamış." derken gördüğü manzara karşısında hemen polisi aradığını kaydetti.

Halen daha yaşadığı şoku üzerinden atamadığını ifade eden Gökçe, emniyetten hırsız veya hırsızların bulunmasını isterken Oltu Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık olayıyla ilgili araştırmanın çok yönlü sürdürüldüğü öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.