İlçeler Haber Girişi : 18 Mayıs 2012 10:15

Oltu'dan Hukukçular geçti

Oltu'dan Hukukçular geçti
1966 İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu 80 savcı, hâkim ve avukat bir araya gelerek her yıl düzenlemiş oldukları 19 Mayıs gezisini bu sene Erzurum bölgesinde gerçekleştirdi.
Erzurum Ajans-1966 İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu 80 savcı, hâkim ve avukat bir araya gelerek her yıl düzenlemiş oldukları 19 Mayıs gezisini bu sene Erzurum bölgesinde gerçekleştirdi.
Oltu'da mola veren hukukçular, tarihi yerleri ziyaret ettikten sonra Oltu Taşı El Sanatları İşmerkezini ziyaret ettiler. Oltu taşı tesbih ve takı alan hukukçular ilçede elektriklerin kesilmesi nedeniyle alışverişlerini yarıda kesmek zorunda kaldılar.
Organizasyon hakkında bilgi veren Hatay Barosu'na kayıtlı Avukat İsmet Sahillioğlu, "Antakya'da avukatlık mesleğini icra etmekteyim. Bizler İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1965-1966 mezunları olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs gezilerinden birini bu sene Erzurum ve çevresinde planladık Bu organizasyonu arkadaşımız Erhan Koçer yaptı. Bizleri de Erzurumlular bağırlarına basıp tüm Erzurum ve çevresini gezme imkânı sağladılar." dedi.
Her yıl Türkiye'nin bir başka bölgesini gezen hukukçular, iki otobüsle geldikleri Oltu'dan başka bir ilçeye hareket ettiler.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.