İlçeler Haber Girişi : 18 Eylül 2015 20:30

Oltulu çocuklar mikrop saçan derede serinlemeye çalışıyorlar

Oltulu çocuklar mikrop saçan derede serinlemeye çalışıyorlar
Erzurum'un Oltu ilçesinde çocuklar, birçok bölgeden kanalizasyon suyunun karıştığı derede, tehlikeye aldırmadan yüzüyorlar.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde çocuklar, birçok bölgeden kanalizasyon suyunun karıştığı derede, tehlikeye aldırmadan yüzüyorlar.

Erzurum'un Oltu ilçesinde son günlerde yaşanan sıcak hava nedeni ile bunalan çocuklar kanalizasyona bağlı olduğu iddia edilen suda serinlemeye çalışıyor. Çocuklar yaşadıkları tehlikeye aldırmadan mikrop saçan suda yüzerken, herhangi bir uyarının yapılmaması da dikkat çekiyor. Derenin adeta hastalıklara davetiye çıkardığının farkında bile olmayan çocuklar, sıcaktan bunaldıklarını ve ilçede yüzme havuzu bulunmadığı için Oltu çayına girmekte bulduklarını belirtti.

Oltu'da bir çok bölgeden kanalizasyon sularının karıştığı iddia edilen Oltu çayında çocuklar, yaşadıkları tehlikenin farkında olmadan yüzmeye devam ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.